• 1
  • 2
  • 3
  • 4
pondelok, 24 február 2020 19:04

PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU

Napísal(a) bashtosports.com
PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU
Som dlhoročná osobná asistentka výnimočnej a talentovanej ženy.

Ľubka aj napriek svojmu hendikepu (DMO) dokáže plnohodnotne žiť. Je to dobrosrdečný človek, s láskavým srdcom. Býva v malebnej dedinke Rosina pri Žiline, na pohyb používa invalidný vozík a v bežnom živote užíva osobnú asistenciu na zabezpečenie svojich potrieb, nezávislosti a samostatnosti. Aj napriek ťažkému zdravotnému postihnutiu, dokáže športovať. Už 12 rokov športuje spolu s jej osobnými asistentkami.

PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU

Výborné výsledky dosahuje v športe boccia. Vďaka svojmu talentu, ale najmä pracovitosti, húževnatosti a usilovnosti sa vypracovala na výbornú hráčku. Vďaka dlhoročným medailovým pozíciám a vynikajúcim výsledkom v roku 2019 na celonárodných turnajoch bola nominovaná do reprezentácie SR, čím má možnosť sa zúčastniť prestížnych medzinárodných turnajov. Má šancu sa tak klasifikovať na paralympiádu.

PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU

Momentálne figuruje na 4 mieste v rankingu v slovenskej lige vo svojej kategórii BC3 (kategória, v ktorej hrajú športovci s najťažšími telesnými postihmi - športovci hrajú za pomoci asistenta, používajú rampy, tykadlá a iné schválené pomôcky na hru). Účasť na predmetných medzinárodných súťažiach je finančne veľmi náročná.

PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU

Ľubka potrebuje vytvoriť podmienky, podporu a finančnú pomoc na to, aby mohla dôstojne a kvalitne reprezentovať Slovensko v zahraničí v tomto výnimočnom športe. Sama, ani s podporou najbližších to nezvládne, pomôžme jej! Patrí k nízkopríjmovým osobám, jej jediný zdroj príjmu je nízky invalidný dôchodok vzhľadom na zdravotný stav a odkázanosť na pomoc iných ľudí. Bola by škoda, keby takýto talent nemal šancu sa presadiť.

PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU

Finančné prostriedky získané z tejto výzvy budú použité výhradne na zabezpečenie účasti na medzinárodných boccia podujatiach, napr. medzinárodný turnaj v chorvátskom Záhrebe v marci 2020 a medzinárodný turnaj v Portugalsku v júli 2020. Financie jej pomôžu k zakúpeniu novej rampy a na pokrytie režijných nákladov súvisiacich s ubytovaním, stravou a leteniek pre ňu a jej asistentku, ktorá je neoddeliteľnou súčasťou jej sociálneho fungovania a športového diania na kurtoch. Vopred veľmi pekne ďakujem každému, kto sa rozhodne podporiť Ľubku a jej cestu za jej športovým snom. Veľmi jej prajem túto výnimočnú skúsenosť.

PODPORME VÝNIMOČNÝ TALENT alebo CESTA NA PARALYMPIÁDU

Firma BASHTO SPORTS podporuje Ľubku Škvarnovú 1% z každého nákupu na našom eshope www.bashtosports.com.

Partneri

Kde nás nájdete

O nás

Naša firma funguje na trhu od roku 2013, je výrobcom profesionálneho športového vybavenia pre zdravotne postihnutých športovcov s hlavným zameraním na paralympijský šport BOCCIA.

Naše výrobky dodávame množstvu subjektov na Slovensku aj v zahraničí.

Mailchimp

Kontaktujte nás

BASHTO SPORTS, s.r.o.

Nám. SNP 207

049 22 Gemerská Poloma, Slovensko

Tel: +421 949 737 543

info@bashtosports.com

SK95 1100 0000 0029 4811 3295